Hot stone-massage

Een hot stone-massage biedt jou een volledige lichaamsbeleving, waarbij warme stenen worden gebruikt om voor een diepe ontspanning van jouw lichaam te zorgen. Het zenuwstelsel, dat vaak ontregeld raakt door verschillende stressfactoren, ervaart dankzij een hot stone-massage een diep ontspannend effect.

Hoe een hot stone-massage in onze praktijk werkt

Al eeuwenlang is warmte een gekende remedie tegen spierspanning en pijn, zo ook bij een body wrap of hot stone-massage. Een hot stone-massage helpt bij het bevorderen van de bloedtoevoer, het verminderen van spierspasmen en het vergroten van flexibiliteit en bewegingsbereik. Massagetherapie, en in het bijzonder een hot stone-massage, is een effectieve manier om stress te verlichten. De combinatie van een rustgevende lichaamsmassage en de warmte van de stenen doet stress als sneeuw voor de zon verdwijnen. De zachte druk van de warme stenen ervaar je als kalmerend. Bovendien wordt dit soort massage erkend als een van de meest effectieve manieren om symptomen van auto-immuunziekten te behandelen, zoals fibromyalgie, lupus en reumatoïde artritis (raadpleeg steeds een arts).

Geniet van de voordelen van warmte

Ben je klaar om de ontspannende kracht van een hot stone massage te ervaren? Wacht niet langer en boek je afspraak bij Healthy lifestyle & training center Booming via onze handige afspraaktool. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te laten genieten van de vele voordelen. Bij je eerste afspraak in ons lifestyle center houden we een kort intakegesprek om jouw noden vast te stellen.