Personal trainer in Sint-Katelijne-Waver

  

Personal training geeft jou net dat extra zetje om toch te gaan sporten. Samen met coach Sven bepaal je concrete doelstellingen.

Bodywrap

  

Het innovatieve Bodywrap systeem is een revitaliserende full-body behandeling in een sauna wrap. Tijdens deze behandeling word je omhuld door een aangename infrarood warmte. Infrarood voelt niet alleen goed, maar is ook goed voor geest én lichaam. In tegenstelling tot een infraroodsauna, waarbij de stralers binnen de wanden van een cabine zijn geplaatst, ligt de warmtebron van de Bodywrap veel dichter tegen het lichaam. Hierdoor kunnen de infraroodstralen tot 3,5 cm het lichaam doordringen voor maximale directe infraroodonderdompeling, wat de grootst mogelijke voordelen oplevert.

Ontspanningsmassage in Sint-Katelijne-Waver

  

De ontspanningsmassage is een zachte, warme lichaamsmassage zodat lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen. Opgebouwde spanningen zullen wegvloeien, waardoor je met vernieuwde kracht en frisse energie verder kan. Door de massage wordt de bloedtoevoer van de spieren tijdelijk verbeterd en worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd. Na deze massage zal je je meer ontspannen voelen en heb je heerlijk kunnen genieten!

Hot stone-massage

  

De hot stone massage is een volledige lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme stenen. Het doel is om te zorgen voor een volledige ontspanning van het lichaam. Het geeft onder meer een diep ontspannend effect op het zenuwstelsel, dat vaak door vele stressoren uit balans wordt gebracht. Warmte wordt al lang gebruikt om spierspanning en pijn te verlichten. Het helpt de bloedtoevoer te vergroten, het vermindert spierspasmen en helpt de flexibiliteit en het bewegingsbereik te vergroten. Massagetherapie in het algemeen kan effectief bijdragen tot stressverlichting. En de combinatie van een rustgevende massage en de warmte van de stenen doet stress helemaal vervagen. De lichte druk van de warme stenen wordt als rustgevend ervaren. Een hotstone massage is een van de meest effectieve manieren om de symptomen van auto-immuunziekten te behandelen. Deze vorm van massagetherapie kan aangewezen zijn om pijnlijke symptomen geassocieerd met fibromyalgie, lupus, reumatoïde artritis en andere auto-immuunziekten te verlichten (raadpleeg steeds een arts).

Jouw coach voor een gezonde levensstijl

  

Bij Wellnesscoaching staat het gehele lichaam centraal. Hier kijken we ook naar de samenhang tussen "Body & Mind". Vaak zit er een verband tussen lichamelijke en psychische klachten. Een gezond, evenwichtig leven leiden is eenvoudig - in theorie. Goed eten, dagelijks bewegen, voldoende drinken, lief zijn voor jezelf en een regelmatig slaapritme zijn de basis. Maar soms kunnen we niet voor onszelf zorgen zoals we zouden moeten. Carrières, gezinnen, noodsituaties, uitdagingen en ziektes kunnen allemaal in de weg staan of soms is teveel, gewoon té veel. Een wellnesscoach helpt bij het stellen en bereiken van je (gezondheids)doelen, meestal rond fysieke en emotionele gezondheid. Deze doelstellingen kunnen onder meer zijn om gewicht te verliezen, de relatie met je lichaam of voedsel te verbeteren, je beter in je vel voelen, niet meer futloos door het leven gaan, je immuniteit versterken of om op een gezonde manier aan te sterken. Heb je motivatie nodig, weet dat je er nooit alleen voor staat!