Ontspanningsmassage in Sint-Katelijne-Waver

Ontspanningsmassage in Sint-Katelijne-Waver

Een ontspanningsmassage bij Healthy lifestyle & training center Booming in Sint-Katelijne-Waver is als een zachte, warme omhelzing voor je lichaam, waardoor jij volledig tot rust kunt komen. Het is een moment waarin opgebouwde spanningen wegvloeien en je de kans krijgt om jezelf op te laden met vernieuwde kracht en frisse energie. Als een vorm van massagetherapie, biedt een ontspanningsmassage veel voordelen.

De vele voordelen van een ontspanningsmassage

Bij deze vorm van massagetherapie wordt de bloedtoevoer naar jouw spieren tijdelijk verbeterd, wat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Het resultaat? Na een volledige lichaamsmassage voel je je meer ontspannen en heb je even heerlijk kunnen genieten. Bij de eerste afspraak voor jouw ontspanningsmassage, een belangrijk onderdeel van onze massagetherapie, voeren we eerst een kort intakegesprek. Op deze manier kunnen we de massage optimaal op jouw behoeften afstemmen. Samen leggen we de basis voor een ontspannen, gezonde levensstijl.

Geniet van een ontspannende massage

Voel je de spanning al wegvloeien bij het lezen over een ontspanningsmassage? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Ervaar zelf de vele voordelen van massagetherapie in ons lifestyle center, specifiek een ontspanningsmassage, en geniet van dat heerlijke gevoel van volledige ontspanning. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn!

* Massage gezicht / voeten /  rug-schouders-nek (15′): €20,- (10 beurten: €160,-)
* Massage rug-schouders-nek / benen-voeten (30′): €30,-   (10 beurten: €240,-)
* Lichaamsmassage (60′): €50,-   (10 beurten: €400,-)