Personal trainer in Sint-Katelijne-Waver

Personal trainer in Sint-Katelijne-Waver

Met een personal trainer uit onze praktijk in Sint-Katelijne-Waver krijg je net dat extra duwtje dat je nodig hebt om gezond aan sport te doen. Samen met jouw privécoach Sven stel je concrete doelen vast. Een personal trainer helpt je niet alleen met het opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema, maar zorgt er ook voor dat je gemotiveerd blijft. Healthy lifestyle & training center Booming staat klaar om jou te helpen je doelen te bereiken.

Hoe onze personal trainer jou kan verder helpen

Als je met een privécoach uit ons lifestyle center traint, profiteer je van een-op-een aandacht en begeleiding. Jouw personal trainer houdt rekening met jouw persoonlijke omstandigheden, fitnessniveau en doelen. Hij houdt je vooruitgang bij en past je trainingen aan als dat nodig is. Het werken met een personal trainer biedt je de mogelijkheid om je grenzen op een veilige en effectieve manier te verleggen. Je privécoach zorgt ervoor dat je de oefeningen correct uitvoert, wat het risico op blessures vermindert en je helpt om het maximale uit elke trainingssessie te halen. We geven je ook graag een opleiding tot coach om anderen verder te helpen, denk bijvoorbeeld aan de plaatselijke sportclub.

Behaal je doelen onder professionele begeleiding

Een personal trainer is veel meer dan alleen een coach. Hij is je motivator, je inspiratie en jouw gids op weg naar een gezondere levensstijl. De voordelen zijn eindeloos: betere lichaamsbewustwording, grotere zelfvertrouwen, meer kracht en uithoudingsvermogen, en een algeheel gevoel van welzijn. En het beste van alles? Je personal trainer stimuleert je lichaam op een gezonde manier, wat bijdraagt aan een duurzaam en gezond leven. Begin vandaag nog met jouw privécoach aan jouw reis naar een gezonder leven en maak snel een afspraak!

Bodywrap

Met een innovatieve bodywrap krijg je een revitaliserende full-body behandeling in een sauna wrap. Tijdens deze behandeling word je omhuld door aangename infraroodwarmte. Deze infraroodwarmte voelt niet alleen goed, het is ook uitstekend voor zowel lichaam als geest. Uniek aan de bodywrap is dat de warmtebron veel dichter tegen jouw lichaam ligt dan bij een traditionele infraroodsauna, waarbij de stralers binnen de wanden van een cabine zijn geplaatst. Hierdoor kunnen de infraroodstralen tot 3,5 cm diep in het lichaam doordringen, wat een maximale directe infraroodonderdompeling garandeert en jou de grootst mogelijke voordelen biedt.

Redenen om een bodywrap te laten doen

De bodywrap is een soort volledige lichaamsmassage die het hele lichaam helpt kalmeren en spieren uit de knoop haalt. Het is een echte aanrader voor:

  • Pijnstilling
  • Ontgifting
  • Vermindering van cellulitis
  • Huidverzorging
  • Gewichtsverlies
  • Anti-veroudering
  • Fitness herstel

Net als bij een hot stone massage, wordt er bij een bodywrap gebruik gemaakt van warmte.

Ervaar de voordelen zelf

Een bodywrap gaat niet alleen over gezondheid, maar ook over het bevorderen van jouw algehele welzijn. Massagetherapie is een uiterst effectieve en holistische manier om het lichaam te verzorgen. De stap naar een weldadige ervaring ligt binnen handbereik in ons lifestyle center. Maak een afspraak bij Healthy lifestyle & training center Booming en begin de reis naar revitalisatie met de bodywrap behandeling!

Ontspanningsmassage in Sint-Katelijne-Waver

Een ontspanningsmassage bij Healthy lifestyle & training center Booming in Sint-Katelijne-Waver is als een zachte, warme omhelzing voor je lichaam, waardoor jij volledig tot rust kunt komen. Het is een moment waarin opgebouwde spanningen wegvloeien en je de kans krijgt om jezelf op te laden met vernieuwde kracht en frisse energie. Als een vorm van massagetherapie, biedt een ontspanningsmassage veel voordelen.

De vele voordelen van een ontspanningsmassage

Bij deze vorm van massagetherapie wordt de bloedtoevoer naar jouw spieren tijdelijk verbeterd, wat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Het resultaat? Na een volledige lichaamsmassage voel je je meer ontspannen en heb je even heerlijk kunnen genieten. Bij de eerste afspraak voor jouw ontspanningsmassage, een belangrijk onderdeel van onze massagetherapie, voeren we eerst een kort intakegesprek. Op deze manier kunnen we de massage optimaal op jouw behoeften afstemmen. Samen leggen we de basis voor een ontspannen, gezonde levensstijl.

Geniet van een ontspannende massage

Voel je de spanning al wegvloeien bij het lezen over een ontspanningsmassage? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Ervaar zelf de vele voordelen van massagetherapie in ons lifestyle center, specifiek een ontspanningsmassage, en geniet van dat heerlijke gevoel van volledige ontspanning. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn!

* Massage gezicht / voeten /  rug-schouders-nek (15′): €20,- (10 beurten: €160,-)
* Massage rug-schouders-nek / benen-voeten (30′): €30,-   (10 beurten: €240,-)
* Lichaamsmassage (60′): €50,-   (10 beurten: €400,-)

 

Hot stone-massage

Een hot stone-massage biedt jou een volledige lichaamsbeleving, waarbij warme stenen worden gebruikt om voor een diepe ontspanning van jouw lichaam te zorgen. Het zenuwstelsel, dat vaak ontregeld raakt door verschillende stressfactoren, ervaart dankzij een hot stone-massage een diep ontspannend effect.

Hoe een hot stone-massage in onze praktijk werkt

Al eeuwenlang is warmte een gekende remedie tegen spierspanning en pijn, zo ook bij een body wrap of hot stone-massage. Een hot stone-massage helpt bij het bevorderen van de bloedtoevoer, het verminderen van spierspasmen en het vergroten van flexibiliteit en bewegingsbereik. Massagetherapie, en in het bijzonder een hot stone-massage, is een effectieve manier om stress te verlichten. De combinatie van een rustgevende lichaamsmassage en de warmte van de stenen doet stress als sneeuw voor de zon verdwijnen. De zachte druk van de warme stenen ervaar je als kalmerend. Bovendien wordt dit soort massage erkend als een van de meest effectieve manieren om symptomen van auto-immuunziekten te behandelen, zoals fibromyalgie, lupus en reumatoïde artritis (raadpleeg steeds een arts).

Geniet van de voordelen van warmte

Ben je klaar om de ontspannende kracht van een hot stone massage te ervaren? Wacht niet langer en boek je afspraak bij Healthy lifestyle & training center Booming via onze handige afspraaktool. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te laten genieten van de vele voordelen. Bij je eerste afspraak in ons lifestyle center houden we een kort intakegesprek om jouw noden vast te stellen.

Jouw coach voor een gezonde levensstijl

Bij coaching voor een gezonde levensstijl is jouw hele lichaam van belang. We kijken naar de interactie tussen “Body & Mind”. Het komt vaak voor dat er een verband bestaat tussen lichamelijke en psychische klachten. Een gezond, gebalanceerd leven leiden is in theorie eenvoudig. Goed eten, elke dag bewegen, genoeg drinken, lief zijn voor jezelf en een regelmatig slaapritme vormen de basis. Maar soms is zelfzorg lastig als gevolg van factoren als carrière, familie, noodsituaties, uitdagingen of ziektes. Soms is te veel ook gewoon te veel.

Hoe een coach jou naar een gezonde levensstijl leidt

Wanneer je stress of burn-out ervaart, kan een coach gezonde levensstijl jou helpen. Deze coach helpt je bij het stellen en bereiken van jouw gezondheidsdoelen, die zowel op fysiek als emotioneel gebied kunnen liggen. Daarom hebben wij zowel een personal trainer als welzijnscoach voor jou klaarstaan. Het kan gaan om doelen als gewichtsverlies, een betere relatie met je lichaam of voeding, meer energie hebben, je immuniteit versterken of op een gezonde manier aankomen. Een coach gezonde levensstijl kan je begeleiden om gezonder te leren leven en je beter in je vel voelen. Wat je motivatie ook is, weet dat je er nooit alleen voor staat.

Geef prioriteit aan je lichaam en geest

Ben je klaar om de eerste stap naar een gezonder leven te zetten? Plan dan nu je afspraak in met de coach gezonde levensstijl. Gezonder leren leven betekent ook dat je goed voor jezelf zorgt. Je verdient het! De eerste afspraak met de coach gezonde levensstijl bij Healthy lifestyle & training center Booming is gratis. Deze bestaat uit een kort intakegesprek en indien nodig een bodyscan. De prijs is afhankelijk van jouw persoonlijk programma. Maak van jouw welzijn een prioriteit en ontdek hoe je met de juiste begeleiding uit ons lifestyle center gezonder kunt leren leven.